Lollebroekse Cross

Omdat er in Wilp-Achterhoek zoveel jongens en meisjes een brommer, quad of motortje hebben, is er in 2017 eens geopperd om juist voor deze jeugd, op de zaterdagmiddag een rit op de rodeobaan te organiseren. Na wat wikken en wegen door het bestuur is dit destijds als een experiment doorgegaan. Dit was voor een relatief kleine groep van 20 kinderen een groot succes en enorm gezellig.

2018 is dit dan ook opnieuw georganiseerd met een wat grotere aanpak; de leeftijd van deelnemers was dit jaar tussen de 6 en 17 jaar, onderverdeeld in drie verschillende klassen. Ingedeeld op leeftijd en voertuig. Ook  reed de jeugd dit jaar op een beduidend grotere baan als in 2017.  Er was een startveld met startschot. Hoewel er in deze cross geen wedstrijdelement zit, was het voor elke deelnemer een mooie uitdaging en een super gezellige middag. Ook voor de kijkers was het een feestje; niet alleen op de rodeobaan was er van alles te zien, hier om heen waren er ook diverse activiteiten voor jong & oud.

Na het succes van de afgelopen 2 jaar zal er ook in 2019 weer een cross worden georganiseerd. Het beloofd dit jaar een nog groter spektakel te worden. De baan is 2 keer zo groot als vorig jaar. Ook verwachten we het dubbele aantal deelnemers en bezoekers.

Vanaf 2019 zal deze cross worden georganiseerd onder de naam Lollebroekse Cross.


Klik hier om je direct in te schrijven

Bekijk hieronder een mooie impressie van afgelopen jaar…….

Een fantastische middag met de Calimero / jeugdcross 👍 complimenten aan de organisatie! Kom gerust nog even hierheen want wij gaan nog een paar uur door met muzikale ondersteuning van Benny Wagenaar! Tot zo en anders tot morgen👍👍👍

Geplaatst door Autorodeo Wilp Achterhoek op Zaterdag 12 mei 2018