fbpx

Lollebroekse Cross

Meedoen is mogelijk voor zowel de geoefende rijder als de beginners. Lees hier alles over dit spektakel!

 

De Calimero Cross groeiT uit zijn jasje,

op naar Cross 2.0

De Lollebroeksecross.

Doe gratis mee of kom gratis kijken.

Na het succes van de afgelopen 2 jaar zal ook dit jaar op de zaterdagmiddag van het autorodeo weekend een cross georganiseerd worden.

Vanaf dit jaar zal het de Lollebroekse cross genoemd gaan worden. Het evenement zal plaatsvinden op 18 mei op het autorodeo terrein aan de Leemsteeg in Wilp-Achterhoek.

Het belooft dit jaar een nog groter spektakel te worden. Er zijn spectaculaire veranderingen doorgevoerd. Zo is het rodeoterrein opnieuw ingedeeld en veranderd  en mede daardoor zal de baan twee keer zo groot zijn als vorig jaar. De totale lengte zal maar liefst  525 meter zijn. Een baan met bochten en bulten, waar je overheen kunt rijden of er langs heen kunt rijden zodat er met elk voertuig op de baan gereden kan worden.

Er zal gereden gaan worden in verschillende klassen, waar zowel jong als oud GRATIS aan kan deel nemen. Voor brommers, scooters, quads en motoren.

Meedoen is mogelijk voor zowel de geoefende rijder als de beginners.

Je kunt al deelnemen vanaf 6 jaar, en of je nou rijd met een Tomos of een dikke Ktm, alles is welkom.

Dit alles is gewoon voor de lol, lekker crossen op een leuke baan ZONDER wedstrijd element.

Natuurlijk is er op het feestterrein nog veel meer te beleven , zo is er een feesttent voor een hapje en een drankje in de wrakkenbar . voor de kinderen is en een springkussen, draaimolen en er kan een rodeoauto beschilderd worden.

Kom gerust een kijkje nemen want de entree is Gratis !!!!

En natuurlijk is er op zondag een nu nog spectaculaire autorodeo !!!


Klik hier om je direct in te schrijven

Bekijk hieronder een mooie impressie van afgelopen jaar…….

Een fantastische middag met de Calimero / jeugdcross 👍 complimenten aan de organisatie! Kom gerust nog even hierheen want wij gaan nog een paar uur door met muzikale ondersteuning van Benny Wagenaar! Tot zo en anders tot morgen👍👍👍

Geplaatst door Autorodeo Wilp Achterhoek op Zaterdag 12 mei 2018