fbpx

Deelnemers info rodeo

De autorodeo zal dit jaar worden verreden aan de Leemsteeg in Wilp Achterhoek. (Dezelfde locatie als de afgelopen 3 jaar).
De datum is dit jaar vastgesteld op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei.
Ons programma zal bestaan uit de vertrouwde Standaard Klasse, en nieuw dit jaar is de MINI MPV Klasse.
Bij de Standaard Klasse’s zijn er bij voldoende deelname per klasse de volgende mogelijkheden:
– Starters Klasse (voor de echter beginners)
– Duitse Klasse (waarbij je dient te zorgen voor een Duitse uitstraling van je auto (en eventueel van jezelf)
– Lady’s only Klasse ((transgenders uitgesloten)

Voorwaarde voor meedoen met de rodeo zijn:
• je dient 18 jaar of ouder
• je dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Na het inschrijven via internet ontvang je een bevestiging van je inschrijving op het door jouw opgegeven e-mail adres. De inschrijving via internet sluit donderdag 25 april 2019.

De inschrijvers ontvangen na 25 april een e-mail met daarin een uitnodiging voor de inschrijfavond op vrijdag 3 mei van 19:00 uur tot 21:30 uur bij het onderkomen van CV de Lollebroek aan de Oud Lochemseweg 41 in Wilp Achterhoek.
Op zaterdagmiddag 11 mei is er een reserve inschrijfmiddag van 16:00 uur tot 17:00 uur op hetzelfde adres.

Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50.
Hierin is het bouwzeil, welke je onder de auto legt, niet inbegrepen. Ben je niet in het bezit van een bouwzeil of voldoet jouw bouwzeil niet aan de gestelde kwaliteit dan dien je er 1 aan te schaffen bij het rennerskwartier. De kosten van deze bouwzeilen zijn € 12,50 per stuk. Normale winkelprijs circa € 18,50. De afmeting is 6 x 4 meter.

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar zal ook dit jaar op de zaterdag middag/avond voorafgaand aan de Autorodeo de “Wrakkenbar” georganiseerd worden. Voor de kleine rodeo liefhebbers zullen er o.a. springkussens aanwezig zijn, ook kunnen zij weer hun creatieve kant laten zien bij het opschilderen van de verlotingsauto.

Tevens kunnen jullie zaterdag genieten van de Lollebroekse Cross bestaande uit een spectaculaire cross met quads en brommers. (Meer info over de Lollebroekse Cross vindt je op deze website).

De feesttent zal zaterdag van 14.00 uur tot 22.00 uur geopend zijn voor iedereen die zin heeft in een feestje, of na het maaien van het gazon of het melken van de beesten nog even gezellig een biertje wil drinken en de geur van autorodeo wil opsnuiven.
Wij zullen zorgen voor de nodige muzikale ondersteuning, en voor de inwendige

Nieuw dit jaar is de afterparty na de autorodeo welke tot 22.00 uur duurt.

Ben je niet in de gelegenheid om op de inschrijfavond of middag aanwezig te zijn, laat dit ons dan tijdig weten via de mail.

Eventuele vragen kunnen gesteld worden via ons e-mail adres ac@cvdelollebroek.nl.