Jeugdgroep

De Jeugdgroep Carnaval 2022 Voor wie?
Voor kinderen van groep 1 t/m 8 uit Wilp-Achterhoek, en voor kinderen buiten Wilp-Achterhoek die hoe dan ook betrokkenheid hebben met Wilp-Achterhoek of juist hiermee krijgen!

Wat doen ze?
In de periode vanaf de prinsverkiezing t/m de carnaval vormen zij een groep die gezamenlijk aan de slag gaat met het uitwerken van een loopgroep die passend is bij het 

gezamenlijke thema van de Raad, de Jeugdraad en de Majorette. Tijdens de optochten lopen zij dan ook mee in dit geheel maar vormen wel een eigen loopgroep, (met mooie pakken, wellicht versierde skelters, snoepjes uitdelen, enz).

Door enkele keren voor de carnaval, samen te werken aan het thema, willen we nog meer betrokkenheid creëren bij de carnaval 
en kinderen die niet op kindcentrum Wilp-Achterhoek zitten, ook de kans geven om deel te nemen aan de gezellige activiteiten van CV de Lollebroek.

Er wordt meegelopen door de jeugdgroep in de optocht van Klarenbeek (zaterdag) en in Wilp (zondag). Je kunt beide dagen deelnemen, maar uiteraard is een dag ook helemaal prima!

Bij aanmelding kun je als ouder al doorgeven of je graag ook mee wilt lopen en/of andere dingen zou willen verzorgen. 

Wanneer? Het zal totaal om maximaal 4 avonden of middagen gaan, dat ouders en/of kinderen aan de slag gaan met het thema. Dit doen wij in principe op een vaste ‘bouw’ locatie in- of bij Wilp-Achterhoek.

Kosten? De bijdrage voor deelname aan de jeugdgroep bedragen €15,00 per kind. Hiermee verzorgen we de benodigde bouwmaterialen, wat drinken en uiteraard de benodigde kledij voor de optocht. Ook zijn hiermee de kosten voor tijdens de optocht gedekt. Vanuit het bestuur van CV de Lollebroek zal er ook een bijdrage per kind worden gedaan.

 Contactpersoon  Jeugdgroep


Mail : info@cvdelollebroek.nl
Kristy Boerkamp

Zou je het leuker vinden om mee te doen met de meiden majorette en zit jij in groep 4,5,6,7 of 8? Doe dan vrijblijvend eens mee met deze gezellige dans groep (Vrijdagavond 18.30 / 19.30 uur) . De contactpersoon hiervoor is Thea Nijman.