fbpx

Lollebroeksecross

Na het succes van de Lollebroeksecross 2019 zijn de voorbereidingen voor de Lollebroekse cross editie 2020 al weer in volle gang.

Vanaf wanneer kun je inschrijven?
De inschrijving zal begin 2021 weer zijn, i.v.m. de afgelaste Lollebroekse cross in mei 2020, vanwege het corona virus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar het is?  en Waarom jij er bij moet zijn?
De cross gaat ook dit jaar weer plaatsvinden op het autorodeo terrein aan de Leemsteeg in Wilp Achterhoek en wel op zaterdagmiddag 16 mei.
Ook dit jaar beloofd het weer een groot spektakel te worden, lekker crossen voor de lol op leuke baan maar ZONDER wedstrijdelement.
De crossbaan zal opnieuw worden uitgezet op het autorodeo terrein en zal net als vorig jaar een lengte hebben van ongeveer 525 meter.
Een crossbaan die voor iedereen goed te rijden zal zijn, voor jong en oud.
Een crossbaan met bochten en bulten waar je overheen kunt rijden maar doe je dat liever niet dan kun je er langs rijden. Dus haal die brommer , scooter , quad of motor uit de schuur en schrijf je in.

Vanaf welke leeftijd?
Je kan al meedoen vanaf 5 jaar , de lollebroeksecross is voor geoefende maar vooral ook voor de jeugd en beginnende rijders.

De deelnemers worden ingedeeld naar leeftijd en afhankelijk welk soort voertuig je rijdt.

Welke klasse zijn er?
We hebben de volgende klasse:

  • Calimeroklasse (voor de kleine crossers)
  • Jeugdklasse (brommers , quads en kleine motors)
  • Jonge honden klasse (65cc, 85cc motors en quads)
  • Zware klasse (motoren vanaf 125cc)

Wat er allemaal nog meer te doen is op het terrein?
Natuurlijk is er op het gezellige rodeofeest terrein nog veel meer te beleven zo kun je in de feesttent aan de wrakkenbar een drankje halen en Westrik snacks is er voor de lekkere warme hap.

Ook voor de kinderen 1 groot feest!
Voor de kids zijn er springkussens en kan er in de feesttent een rodeoauto beschilderd  worden. DJ Laurens staat vanaf 16.00 uur de beste muziek te draaien tot in de avond .

De entree is GRATIS!  Precies! Dat maakt een dagje uit extra leuk! Dus kom naar de Lollebroeksecross  in Wilp-Achterhoek.