Vrijdag Carnaval ’23

 • Datum: Vrijdag 17 februari’23
 • Locatie: Feestterrein Wilp-Achterhoek
 • GRATIS ENTREE

Zaterdag Carnaval ’23

 • Datum: Zaterdag 18 februari’23
 • Locatie: Feestterrein Wilp-Achterhoek
 • GRATIS ENTREE

Zondag Carnaval ’23

 • Datum: zondag 19 februari’23
 • Optocht vanuit Posterenk richting feestterrein Wilp-Achterhoek (gratis)
  ENTREE VOOR FEESTAVOND
 • Gratis entree voor leden
 • €10,- in de online voorverkoop
 • €12,50 aan de deur

Programma Vrijdag 17 februari 2023

Bekijk hier alvast de artiesten die het feest in de tent tot een groot succes gaan maken!

DJ Con Nalez

17.30 – 01.00 uur

Dj Con Nalez (Speedy) is al meer dan 20 jaar een veel gevraagde dj op feesten en inmiddels echt onze ‘huis DJ’! Een top sfeer in de tent met DJ Con Nales is een feit! 

Dennis Wiltink

21.00 – 21.45 uur

Zijn laatste singles ‘Sterker’ en ‘Je bent wie je bent’ zijn de zanger op zijn lijf geschreven. Vooral de laatst genoemde is een heel persoonlijk liedje geworden, wat door zijn publiek enorm gewaardeerd wordt. Kortom, Dennis Wiltink maakt ons carnavalsfeest op vrijdagavond compleet!

Heinrich & Helene

22.15 – 23.00 uur

Je krijgt van ons maximale feest garantie, een uniek repertoire van de beste Nederlandse feesthits in een Duits jasje en natuurlijk ook de grootste Duitse hits. Heinrich & Helene brengen een stijlvolle moderne feestelijke show. Stilstaan is geen optie, dus zing, spring en feest mee met Heinrich & Helene.

Programma Zaterdag 18 februari 2023

DJ Con Nalez is aanwezig vanaf 15.00 uur tot 01.00 uur

Orlando Uitenwerf (Zwarte Jannes)

17.30 – 18.00 uur

Orlando Uitenwerf is geboren in Suriname en naar Nederland gemigreerd. Hij is zanger en entertainer en is groot liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Ook wel bekend als “Zwarte Jannes”. Orlando’s zangcarrière is begonnen in de plaatselijke voetbalkantine. 

Helemaal Hollands

19.00- 19.30 uur

De mannen scoorde met hits als Waar is dat feestje, hier is dat feestje, Omdat ie zo mooi is, de Ober e.v.a. Wereldberoemd zijn ze uiteraard om hun stampende feest medley’s! Van Sterren muziekfeest op het plein tot het piratenfestijn, overal hebben Carlo&Leo al de tent op z’n kop gezet. Jaarlijks verschijnen er een aantal nieuwe singles van Helemaal Hollands.

Party Harry

21.15 uur- 22.30 uur

Voor Party Harry is geen feest gek genoeg! Zijn repertoire is zeer breed en zijn optredens blinken uit in variatie. Zijn specialiteit is FEEST! Nederlands -Duits- of Engelstalig hij heeft ze allemaal. De juiste muziek op het juiste moment is essentieel voor een geslaagd carnavalsfeest!

Programma Zondag 19 februari 2023


DJ Sander Uenk draait van 19.30 – 01.00 uur

B&B Partyshow

14.00 – 20.00 uur

Iedereen in de omgeving kent ze wel! Deze toppers! BB partyevents bestaat uit 2 getalenteerde entertainers die meer dan een geweldige drive-in  show neerzetten! Altijd een feestje en de voetjes van de vloer met deze heren!

Ronnie Ruysdael

18.30 – 19.00 uur

In het Nederlandse artiestenwereldje is Ronnie Ruysdael altijd al een vreemde eend in de bijt geweest. In zijn glitteroutfit, voorzien van bakkebaarden, gouden tanden en behangen met extravagante sieraden trekt hij al decennialang het land in om de boel op de kop te zetten. De ene keer in een tent waar ook Miss Montreal of Anouk optreedt, de andere keer net na of voor Stef Ekkel, Jannes of Snollebollekes. En zijn die er allemaal niet, dan zorgt hij in zijn eentje dat het dak er af gaat.

Vieze Jack

21.45 uur- 22.15 uur

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.

Confetti Ravers

23.00 – 00.00 uur

Confetti Ravers heeft een onwijze drang naar een kei goeie fissa! En gelukkig zijn ze daar heel goed in. Het geheim? De mannen kennen geen schaamte en weten waar een puik feestje uit moet bestaan. Afgeladen met confettikanonnen en muziek met guilty pleasures, knallende EDM en feestplaten gaat het er keer op keer onvergetelijk aan toe waarbij je een overload aan confetti niet ontbreekt!