Hoe werkt dat bij ons?

Al meer dan 50 jaar staat CV De Lollebroek bekend om de fantastische feesten tijdens het Carnaval in Wilp-Achterhoek.

Prinsverkiezing

  • Datum: zaterdag 19 november ’22
  • Locatie: Restaurant Bosgoed
  • Vanaf: 20.00 uur
  • Entree Gratis

Vrijdag Carnaval ’23

  • Datum: Vrijdag 17 februari’23
  • Locatie: Feestterrein Wilp-Achterhoek

Zaterdag Carnaval ’23

  • Datum: Zaterdag 18 februari’23
  • Locatie: Feestterrein Wilp-Achterhoek

Zondag Carnaval ’23

  • Datum: zondag 19 februari’23
  • Optocht vanuit Posterenk richting feestterrein Wilp-Achterhoek

Programma van artiesten

Vrijdagavond 17 februari 2022

DJ Con Nalez
Dj Con Nalez (Speedy) is al meer dan 20 jaar een veel gevraagde dj op feesten en inmiddels echt onze ‘huis DJ’! Een top sfeer in de tent met DJ Con Nales is een feit! Hij zal vrijdag, zaterdag en zondag van de partij zijn.

Heinrich & Helene

Je krijgt van ons maximale feest garantie, een uniek repertoire van de beste Nederlandse feesthits in een Duits jasje en natuurlijk ook de grootste Duitse hits. Heinrich & Helene brengen een stijlvolle moderne feestelijke show. Stilstaan is geen optie, dus zing, spring en feest mee met Heinrich & Helene.

Dennis Wiltink

Zijn laatste singles ‘Sterker’ en ‘Je bent wie je bent’ zijn de zanger op zijn lijf geschreven. Vooral de laatst genoemde is een heel persoonlijk liedje geworden, wat door zijn publiek enorm gewaardeerd wordt. Kortom, Dennis Wiltink maakt ons carnavalsfeest op vrijdagavond compleet!

Zaterdag 18 februari 2022

Orlando Uitenwerf (Zwarte Jannes)

Orlando Uitenwerf is geboren in Suriname en naar Nederland gemigreerd. Hij is zanger en entertainer en is groot liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Ook wel bekend als “Zwarte Jannes”. Orlando’s zangcarrière is begonnen in de plaatselijke voetbalkantine. Doordat hij vaak na de wedstrijd nog even bleef hangen in de kantine, kwam daar af en toe ook een microfoon aan te pas.
Uiteraard zal zanger Orlando tijdens zijn optredens altijd de grootste meezing en mee feest hits ten gehore brengen van Jannes, Andre Hazes, Django Wagner en vele anderen.

Helemaal Hollands

De mannen scoorde met hits als Waar is dat feestje, hier is dat feestje, Omdat ie zo mooi is, de Ober e.v.a. Wereldberoemd zijn ze uiteraard om hun stampende feest medley’s! Van Sterren muziekfeest op het plein tot het piratenfestijn, overal hebben Carlo&Leo al de tent op z’n kop gezet. Jaarlijks verschijnen er een aantal nieuwe singles van Helemaal Hollands.

Party Harry

Voor Party Harry is geen feest gek genoeg! Zijn repertoire is zeer breed en zijn optredens blinken uit in variatie. Zijn specialiteit is FEEST! Nederlands -Duits- of Engelstalig hij heeft ze allemaal. De juiste muziek op het juiste moment is essentieel voor een geslaagd carnavalsfeest!

Zondag 19 februari 2023

BB’s Party Show

Iedereen in de omgeving kent ze wel! Deze toppers! BB partyevents bestaat uit 2 getalenteerde muzikanten,  DJ Rosantos als ervaren  DJ in de Clubs. dj Sash als ervaren dj in kroeg. samen bundelen wij onze krachten voor bbpartyevents.  Zij draaien aan veel verschillende muzieksoorten die elkaar afwisselen. toegankelijk, vrolijk en vooral dansbare muziek.

Ronnie Ruysdael

Ronnie Ruysdael = 100% polonaisegarantie 
In het Nederlandse artiestenwereldje is Ronnie Ruysdael altijd al een vreemde eend in de bijt geweest. In zijn glitteroutfit, voorzien van bakkebaarden, gouden tanden en behangen met extravagante sieraden trekt hij al decennialang het land in om de boel op de kop te zetten. De ene keer in een tent waar ook Miss Montreal of Anouk optreedt, de andere keer net na of voor Stef Ekkel, Jannes of Snollebollekes. En zijn die er allemaal niet, dan zorgt hij in zijn eentje dat het dak er af gaat.

DJ Sander Uenk

Ook een topper die iedereen in de omgeving kent.
DJ Sander Uenk kent het publiek als geen ander en dat merk je! Een groot feest met een super uiteenlopende, maar heerlijke muziek!!

Vieze Jack

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.

Confetti Ravers

Deze heren zijn voor het feest geboren. Ze werden groot met moedermelk genaamd Flugel en beginnen elke dag met een stevig confetti ontbijt.
Ze kennen geen schaamte en nemen je mee naar hun ideale feestwereld!
Van de billenglijers naar quilty pleasures, Van zing je schor tot stamp tot kramp zullen deze heren de gehele dansvloer in vuur en vlam zetten. Afgeladen met confettikanonnen, Hun favoriete opblaasdieren en natuurlijk hun energieke feestdrang zijn ze klaar om jullie feest op zn kop te zetten!